Baby..

Friday, December 01, 2006

Emmm...genap sebulan aku tak tulih blog nie, bz maaa...
exam ler, stpm plak tue..anyway, aku ada last paper 7 disember nie..
mcm pnah knal je tarikh tue..heheh..
besday baby bucuk tue la, sape lagi..
seminggu dua nie aku tak ngam sikit ngan die,
dah dua kali aku sound die..
majuk la die, aku gak pujuk, da la aku tak tau nak pujuk org ni..
ati aku pun aku tak pujuk..hehehe..
tp she's always in my heart..
jiwang la plak..
dalam bulan disember nie aku, baby, kak long ngan ranggenye tue nak p piknik..
mesti beskan??hope so la..
dapat la aku luangkan mase ngan baby bucuk tue sehari..hehe
tak sabo la plak..
k la, ada mase aku tulih lagi..

0 Comments:

Post a Comment

<< Home